Zin om lekker door te sporten deze zomer?

Doe dan mee aan het 1e NK jeugdsloeproeien.

29 september is deze wedstrijd en wij willen meedoen. Ben je tussen 15 en 18 jaar? Ben je een bikkel en een doorzetter? Geef je dan snel op en bereid je in 6 weken voor.

Sloeproeivereniging Daventre Portu biedt je de mogelijkheid om 6x te trainen voor maar 15 euroén om aan het NK deel te nemen. In een team van 8 leer je onder begeleiding van een ervaren stuurman sloeproeien. De trainingen vinden plaats op de Zandweerdplas in Deventer en na een paar keer kun je zelfs de IJssel op. Op 29 september bij het 1e NK krijg je de kans om je nieuwe skills in de praktijk te brengen.

* deze aanbieding is geldig in de zomer van 2018, de deelname is beperkt

Durf je de uitdaging aan, meld je dan aan via info@jeugdsloeproeien.nl of stuur een whatsappje naar: 06 15 50 41 43. Voor informatie kun je hier natuurlijk ook terecht.

Dit is een initiatief van Daventre Portu, de sloeproeivereniging van Deventer.

Sloeproeien is een avontuurlijke, gezellige teamsport voor meisjes en jongens die van een uitdaging houden. Het roeien in sloepen bestaat al honderden jaren, maar is inmiddels uitgegroeid tot een moderne sport. Het is zelfs één van de snelst groeiende sporten van het land.